(arvioitu valmistuminen 8/2023)

Kyseessä EI ole normaali ARA tuettu vuokra-asuntokohde. Toukolan palvelukeskus tulee tarjoamaan tuettua palveluasumista ikääntyville asukkaille, jossa asukkaat maksavat peruspalvelumaksun ja asunnon vuokran. Palvelumaksu koostuu perusosasta ja asukkaan valitsemista lisäpalveluista. Pelkän vuokrasuhteen solmiminen ei ole mahdollista.

Palveluasumiseen asukasvalinnat tehdään ARA säädösten mukaisesti, jossa selvitetään mm. asukkaan palveluasumisen tarve, tulot ja varat. Kohteeseen on varallisuusrajat.

Toukola Palvelukeskus tulee Keravan Palvelutalosäätiön käyttöön ja säätiö tekee aikanaan myös asukasvalinnat. Hakuaika tarkentuu myöhemmin vuoden 2022 aikana.

Toukolan palvelukeskukseen rakennetaan myös 13-paikkainen yksikkö, joka tarjoaa tehostettua, ympärivuorokautista palveluasumista vaikeavammaisille asukkaille kuntien ja kaupunkien maksusitoumuksella.

Työt käynnissä

Näet työmaan kuvia tästä artikkelista. Viikkotiedote 19/2022 A-talolla on käynnissä 2.krs elementtien asennus. B-talolla väestösuojan katon raudoitustyöt ovat käynnissä. Ensi viikolla jatketaan A-talon 2.krs elementtien asennusta ja aloitetaan 1.krs kivirakenteisten väliseinien asennukset. B-talolla valetaan väestösuojan katto. Viikkotiedote 18/2022 A-talolla on … Lue lisää

Keravan Jukola – asumisoikeusasunnot

Yrjö ja Hanna Kotien ASO-kohteeseen tulee yhteensä 45 asuntoa. Asunnot ovat yksiöitä, kaksioita ja kolmioita, kooltaan 30,5 – 75 m2. Koko kohde on savuton. Asumisoikeusasunnon hakemista varten tulee ensin olla haettuna Helsingin asuntopalveluista järjestysnumero. Paperisia järjestysnumerohakemus kaavakkeita on saatavilla Sampolan … Lue lisää