Lounasravintola Venla

Viertolan toimintakeskuksessa toimii arkisin klo 11.00-13.00 lounasravintola, joka tarjoaa ikäihmisille erityishinnoitellun aterian. Lounasravintola on avoin myös työpaikkaruokailijoille ja muille ulkopuolisille kävijöille.
Tarjolla on lämmin lounasvaihtoehto sekä keitto- ja salaattilounasvaihtoehto.
Ateriaan kuuluu salaattipöytä, leivät, levitteet, juomat, jälkiruoka sekä kahvi. Lounaita voi ostaa myös mukaan keittiöstä saataviin kuljetusastioihin.
Kaikki tuotteet ovat laktoosittomia. G=gluteeniton, K=kasvis, M=maidoton
Maksutavat: käteinen, pankki-/luottokortti, Edenred lounasseteli/-sovellus ja etukäteen maksetut lounasliput. Hinnat sis.alv.

 

OIVA-RAPORTTI

https://www.oivahymy.fi/

Hinnasto

Lounas 01.01.2024 alkaen

Normaali
12,00
Eläkeläinen
10,80
Eläkeläinen sarjalippu 10kpl
101,00

Keittolounas

Normaali
9,50
Eläkeläinen
8,50

Salaattilounas

Normaali
8,70
Eläkeläinen
7,90

Noutolounas


Noutolounaaseen sisältyy 1 pääruoka ja jälkiruoka
9,50

Viikon ruokalista

Vk 12 Pääruoka Jälkiruoka
Ma 18.3. Kaalikääryleitä (G), puolukkasurvosta, ruskeaa kastiketta, keitinperunoita

Samettista tomaattikeittoa ( G,K ), raejuustoa

Mangorahkaa ( G )
Ti 19.3. Seitä juustokastikkeella, keitinperunoita

Kanakeittoa (G)

Mustikkakukkoa, kermavaahtoa
Ke 20.3. Broilerin leike, aurajuustokastiketta, paahdettua ananasta, riisiä

Lihakeittoa ( G,M )

Omenakiisseliä ( G )
To 21.3. Grillipihviä (G), maustevoita (G), lohkoperunoita (G)

Kasvisborssikeittoa ( G,K,M ), smetanaa

Päärynärahkaa (G)
Pe 22.3. Naudanlihapullia (G), yrtti – kermakastiketta (G), keitinperunoita

Mustajuurisosekeittoa ( G,K )

Mustaherukkajogurttia ( G )

 

Viikon ruokalista

Vk 13 Pääruoka Jälkiruoka
Ma 25.3. Stroganoffia, keitinperunoita, paahdettua lanttua ( G )

Janssoninkiusausta ( G )

Bataattisoekeittoa ( G, K )

Hedelmäsalaattia ( G, M )
Ti 26.3. Metsästäjänleikettä, keitinperunoita

Vihreää kasvissosekeittoa ( G, K )

Mansikkakiisseliä ( G, M )
Ke 27.3. Uunilohta ( G ), Annanperunoita ( G ), sitruunamajoneesia ( G )

Mausteista makkarakeittoa ( G )

Vispipuuroa ( M )
To 28.3. Riistakäristystä ( G, M ), perunamuhennosta ( G ), puolukkasurvosta

Kanttarellikeittoa ( K )

Minttu – suklaavaahtoa ( G )
Pe 29.3. PITKÄPERJANTAI

VIERTOLA SULJETTU