Lounasravintola Venla

Viertolan toimintakeskuksessa toimii arkisin klo 11.00-13.00 lounasravintola, joka tarjoaa ikäihmisille erityishinnoitellun aterian. Lounasravintola on avoin myös työpaikkaruokailijoille ja muille ulkopuolisille kävijöille.
Tarjolla on lämmin lounasvaihtoehto sekä keitto- ja salaattilounasvaihtoehto.
Ateriaan kuuluu salaattipöytä, leivät, levitteet, juomat, jälkiruoka sekä kahvi. Lounaita voi ostaa myös mukaan keittiöstä saataviin kuljetusastioihin.
Kaikki tuotteet ovat laktoosittomia. G=gluteeniton, K=kasvis, M=maidoton
Maksutavat: käteinen, pankki-/luottokortti, Edenred lounasseteli/-sovellus ja etukäteen maksetut lounasliput. Hinnat sis.alv.

Hinnasto

Lounas 10.01.2022 alkaen

Normaali
9,90
Eläkeläinen
8,90
Eläkeläinen sarjalippu 10kpl
84,00

Keittolounas

Normaali
8,60
Eläkeläinen
7,70

Salaattilounas

Normaali
7,20
Eläkeläinen
6,60

Noutolounas


7,80

Viikon ruokalista

Vk 5
Pääruoka, vain noutolounas!

27.12.2021-06.02.2022 välisenä aikana lounasravintola on kiinni, mutta lounaan voi tilata edellisenä arkipäivänä ja noutaa klo 11.00-13.00

välisenä aikana.

Tiedustelut/tilaukset arkisin

klo 8.00-14.00 p. 09-274 554 16

Jälkiruoka
Ma 31.1. Silakkapihvejä ( M ), kananmunakastiketta, keitinperunoita Mangorahkaa ( G )
Ti 1.2. Kaalikääryleitä, ruskeaa kastiketta, keitinperunoita, puolukkasurvosta ( G ) Mustikkakukkoa, kermavaahtoa
Ke 2.2. Parmesankanaa, currykastiketta, riisiä Omenakiisseliä ( G, M )
To 3.2. Porsaan sisäfiléttä, kanttarellikastiketta, keitinperunoita Raparperi – murupaistosta, vaniljakastiketta
Pe 4.2. Lihamureketta, pekonikastiketta, perunamuhennosta Mustaherukkajogurttia ( G )

Viikon ruokalista

Vk 6
Pääruoka Jälkiruoka
Ma 7.2. Kaalilaatikkoa ( G, M ), puolukkasurvosta, rakuunaporkkanoita

Kermaista lohikeittoa ( G ), saaristolaisleipää

Ananasrahkaa ( G )
Ti 8.2. Porsaan pippuripihviä, Annanperunoita, kermakastiketta

Juustoista kasvissosekeittoa ( K )

Mansikkakiisseliä ( G, M )
Ke 9.2. Paistettua kampelaa, kermaviilikastiketta, perunamuhennosta

Linssikeittoa (  G, K ), naanleipää

Vispipuuroa ( M )
To 10.2. Kanafiléttä kasvispedillä ( G, M ), villiriisiä, keitinperunoita

Kanttarellikeittoa ( K ), perunarieskoja

Luumuvaahtoa ( G )
Pe 11.2. Riistapyörykoitä( G ), yrttistä kermakastiketta, keitinperunoita, porkkanasekoitusta

Kukkakaalikeittoa ( K )

Maitokiisseliä ja hilloa ( G )