Henkilökuntamme


Keravan Palvelutalosäätiössä työskentelee eri alojen ammattilaisia.

Koulutetut lähihoitajat takaavat asukkaille turvatun elinympäristön ja laadukasta hoitoa. Jokaisessa yksikössä toiminnasta vastaa ammattitaitoinen sairaanhoitaja. Kotimäen palvelukeskuksessa käy lisäksi lähihoitaja- sekä sairaanhoitajaopiskelijoita suorittamassa työssäoppimisjaksojaan ammattitaitoisen henkilökuntamme ohjauksessa.

Jokaiselle asukkaalle kuuluu myös fysioterapiapalvelut, ja talon fysioterapeutti onkin paikalla jokaisena arkipäivänä.

Kotimäen palvelukeskuksen siisteydestä vastaa viisihenkinen tukipalvelutiimi. Toimipisteiden herkullisten ja monipuolisten aterioiden valmistamisesta vastaa keittiöalan ammattilaisista koostuva tiimi.

Hallinto koostuu niin terveydenhuoltoalan kuin hallinnon asiantuntijoista.

Lähihoitaja Henna Vikman

Lähihoitajana Kotimäen Palvelukeskuksessa pääsen työskentelemään mielenkiintoisissa tehtävissä vanhusten parissa. Työssäni pidän siitä, että päivät ovat erilaisia ja pääsen elämään arkea yhdessä asukkaidemme kanssa. Minulle on tärkeää, että asukkaamme tuntevat olonsa turvalliseksi, ja haluan tukea asukkaidemme omatoimisuutta.

Lähihoitaja Laura Ikonen

Työskentelen Kotimäen Palvelukeskuksessa neurologisesti vammautuneiden ryhmäkoti Kotisiivessä. Työ vammautuneiden henkilöiden kanssa on mielenkiintoista, sillä jokainen päivä on erilainen. Asukkaiden oman toimintakyvyn tukeminen on minulle tärkeää.

Laitoshuoltaja Sari Mononen

Laitoshuoltajana Kotimäen Palvelukeskuksessa huolehdin asukashuoneiden ja yleisten tilojen siisteydestä. Mielekästä työssäni on
päivien erilaisuus ja sosiaalinen kanssa käyminen mukavien asukkaiden kanssa.